Daar gaan we dan

Hier zitten we dan op Schiphol. Met twee lauwe panini’s en wat frisdrank zonder prik. Die we uiteraard delen.

Donderdagavond de koffers ingepakt. In goed overleg, al voelde ik me soms net een jurylid van Idols: “Nee, Daniëlle, dat blijft thuis!”

Gisteravond officieel de vakantie ingeluid met onze families. Bij het afscheid van schoonvader te horen gekregen dat ik goed op haar moest letten. De ferme handdruk die volgde, gecombineerd met de blik in zijn ogen, lieten niets aan de interpretatie over. Verdomme, dat wordt extra goed opletten deze vakantie.

Vanochtend iets na vijven opgestaan. De laatste spullen gepakt en nogmaals alles gecontroleerd. Mijn opmerking “Daniëlle, je hebt mijn oude paspoort gepakt” werd niet gewaardeerd. Geheel terecht overigens. Timing is niet mijn sterkste punt.

Vervolgens zijn we door Toms Taxiservice naar Schiphol gebracht. Meteen ingecheckt (we zitten naast elkaar, red.) en de bagage afgegeven. We hebben voor achttien vakanties boeken op de e-reader en drie dikke boeken over Californië bij ons. Wat hebben we dus meteen na onze bagagecheck gedaan? Juist, een boek gekocht.

De gate gaat nu open en we gaan ons richting ons vliegtuig bewegen. Het volgende bericht is hopelijk vanuit de VS. Prettig weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *